Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 526g1927kcal55.2g394g5.4g27.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1403g842kcal44.9g99.6g28.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)442g884kcal17.7g154.7g13.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g421g610kcal53.4g1.3g47.4g0g
Lohi tuoresuolattu 3507g6300kcal848.3g0g322.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g21124kcal2039g1299.2g833.6g55.8g
Valittu annoskoko7000g10562kcal1019.5g649.6g416.8g27.9g
Annoskoko puolitettuna3500g5281kcal509.8g324.8g208.4g14g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281