Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5606g12413kcal981g0g953g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)210g263kcal6.9g8.8g21g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g140g4.2kcal0g1.4g1.4g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Fetajuusto, Valio631g1703kcal119.8g6.3g132.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g29926kcal2316.2g44.6g2295g1.2g
Valittu annoskoko7000g14963kcal1158.1g22.3g1147.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna3500g7482kcal579.1g11.2g573.8g0.3g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923