Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2000g7000kcal256g1394g38g64g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14008g29147kcal1740.4g3038g1108.4g143g
Valittu annoskoko7004g14574kcal870.2g1519g554.2g71.5g
Annoskoko puolitettuna3502g7287kcal435.1g759.5g277.1g35.8g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518