Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2201g464kcal26.4g74.8g4.4g46.2g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 601g1982kcal12g18g210.2g0g
Kananmuna kuoreton 661g942kcal82.6g2g67.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)33g93kcal3.1g5.9g6.3g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g2102g5675kcal357.3g0g462.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g19433kcal975.8g245.8g1599.8g108.2g
Valittu annoskoko7008g9717kcal487.9g122.9g799.9g54.1g
Annoskoko puolitettuna3504g4858kcal244g61.5g400g27.1g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459