Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.2g0.2g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta195g702kcal25.3g136.5g4.1g6.8g
Kookoshiutale 18g116kcal1.4g1.1g11.3g2.9g
Hasselpähkinä 33g209kcal4.6g1.1g19.8g5.7g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)96g454kcal3.9g58.6g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1402g4974kcal99.4g722.6g177.2g30.8g
Valittu annoskoko701g2487kcal49.7g361.3g88.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna351g1244kcal24.9g180.7g44.3g7.7g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316