Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)141g79kcal12g7.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu72g90kcal7.9g0.2g6.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%6.8g17kcal0.9g0.7g0.4g3.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit18g72kcal7.2g2.9g3.6g2.7g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5.6g3.4kcal0.6g0.3g0g4.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g79g76kcal3.3g13.4g0.2g3.9g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g28g5.1kcal0.6g0.1g0.1g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen40g55kcal7.5g0g2.8g0g
Katkarapu 40g27kcal5.7g0g0.4g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g28g39kcal7.6g0g1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g5.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä69g106kcal21.7g0g2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g28g14kcal0.3g3.4g0.3g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g141g353kcal25.4g2.1g26.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1873kcal201.6g60.6g88.8g29.8g
Valittu annoskoko702g937kcal100.8g30.3g44.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna351g468kcal50.4g15.2g22.2g7.5g
Arvot/100g100g133kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878