Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g135g34kcal1.4g6.6g0.3g3.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 188g134kcal3.4g27.1g0.4g2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g150g255kcal28.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1105kcal74.2g76.6g52g11.4g
Valittu annoskoko702g552kcal37.1g38.3g26g5.7g
Annoskoko puolitettuna351g276kcal18.6g19.2g13g2.9g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759