Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g94g628kcal0g0g75g0g
Kananmuna kuorineen punnittu85g107kcal9.4g0.3g7.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 203g697kcal20.7g142.3g2.4g7.1g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.3g23kcal0.2g5g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g225g189kcal2.5g41.2g0.9g4.1g
Sokeri 80g324kcal0g79.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1405g3959kcal66.2g541.6g172.4g22.4g
Valittu annoskoko703g1979kcal33.1g270.8g86.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna351g990kcal16.6g135.4g43.1g5.6g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406