Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2038g666kcal12.6g113.3g4.1g52g
Lanttu 465g134kcal4.7g21.4g1.4g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 2398g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)276g226kcal26.2g30.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g132g712kcal0.3g0.4g79.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.4g8.3kcal0.2g1.8g0.1g0g
Hirvenliha 1690g1900kcal357.2g0g50.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g7294kcal802.4g334.4g270.8g120.8g
Valittu annoskoko7020g3647kcal401.2g167.2g135.4g60.4g
Annoskoko puolitettuna3510g1823kcal200.6g83.6g67.7g30.2g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037