Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2798g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1719g2836kcal343.8g0g171.9g0g
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)800g2798kcal127.9g511.7g20.8g48g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g680g748kcal54.4g95.1g6.8g54.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g520g1299kcal98.7g0.2g114.3g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14048g17870kcal1316.6g1506g731.2g262.6g
Valittu annoskoko7024g8935kcal658.3g753g365.6g131.3g
Annoskoko puolitettuna3512g4468kcal329.2g376.5g182.8g65.7g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485