Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3205g7098kcal560.9g0g544.9g0g
Kuohukerma (Ingman)2330g7920kcal51.2g72.2g815.3g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1165g3261kcal221.3g0g256.2g0g
Sipuli (kuorittu)186g50kcal2.4g8.9g0.4g3.2g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.7g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Oivariini, 60 (100g)93g513kcal0.9g0.9g55.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.2g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kuohukerma (Ingman)3.3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14056g37760kcal1676.6g168.2g3349.8g8.8g
Valittu annoskoko7028g18880kcal838.3g84.1g1674.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna3514g9440kcal419.2g42.1g837.5g2.2g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296