Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5607g1349kcal101.5g123.4g16.8g129g
Valkosipuli 112g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Sitruunamehu, laimentamaton467g98kcal1.4g7.5g0g0.5g
Seesamöljy, kylmäpuristettu140g1262kcal0g0g140.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 421g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)280g401kcal10.9g24.4g28.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14056g6463kcal245.4g347.2g373.2g263.8g
Valittu annoskoko7028g3231kcal122.7g173.6g186.6g131.9g
Annoskoko puolitettuna3514g1616kcal61.4g86.8g93.3g66g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200