Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1720g2838kcal344g0g172g0g
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)800g2800kcal128g512g20.8g48g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g680g748kcal54.4g95.2g6.8g54.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g520g1300kcal98.8g0.2g114.4g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14056g17880kcal1317.4g1506.8g731.6g262.6g
Valittu annoskoko7028g8940kcal658.7g753.4g365.8g131.3g
Annoskoko puolitettuna3514g4470kcal329.4g376.7g182.9g65.7g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485