Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 7.3g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto37g102kcal6.9g0g8g0g
Purjosipuli 85g19kcal1.5g2g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 379g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)109g151kcal23g0g6.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow58g15kcal0.5g2.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g791kcal73g10.4g49.4g3.8g
Valittu annoskoko704g395kcal36.5g5.2g24.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna352g198kcal18.3g2.6g12.4g1g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836