Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 117g95kcal1.8g19.6g0.1g3.5g
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g140g133kcal28g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g58g99kcal0.9g1.2g9.9g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g8.2g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g292g73kcal2.6g12g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g981kcal68.8g74.2g43g10.2g
Valittu annoskoko704g491kcal34.4g37.1g21.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna352g245kcal17.2g18.6g10.8g2.6g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543