Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g292g1019kcal34.2g211.7g4.1g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g146g212kcal32.1g6.1g4.4g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g73g179kcal13.1g0.4g13.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Basilika, tuore 5.8g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g3049kcal162g451.4g62.2g5.8g
Valittu annoskoko703g1525kcal81g225.7g31.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna352g762kcal40.5g112.9g15.6g1.5g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733