Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2253g542kcal40.8g49.6g6.8g51.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1051g294kcal6.3g62.6g2.1g26.3g
Basilika, kuivattu 9g23kcal1.3g1.8g0.4g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 3004g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl601g1021kcal108.1g8.4g60.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g34kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g81g717kcal0g0g81.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14064g5264kcal318.2g255.6g301.4g164.8g
Valittu annoskoko7032g2632kcal159.1g127.8g150.7g82.4g
Annoskoko puolitettuna3516g1316kcal79.6g63.9g75.4g41.2g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104