Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto1199g4075kcal239.7g0g347.6g0g
Sipuli 799g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Parsakaali brokkoli 3996g1401kcal184.6g77.9g12g99.9g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)160g432kcal19.2g20.8g30.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g799g2541kcal18.4g24g263.7g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14064g17554kcal956.4g348.2g1311.6g230.4g
Valittu annoskoko7032g8777kcal478.2g174.1g655.8g115.2g
Annoskoko puolitettuna3516g4389kcal239.1g87.1g327.9g57.6g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036