Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g858g849kcal75.5g60g30.9g6.9g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2401g4082kcal480.2g0g240.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3773g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14064g9862kcal1111.4g120g542g13.8g
Valittu annoskoko7032g4931kcal555.7g60g271g6.9g
Annoskoko puolitettuna3516g2466kcal277.9g30g135.5g3.5g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505