Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3150g569kcal17.6g78.7g12.6g22g
Herkkusieni 1125g179kcal23.6g3.4g3.7g16.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]450g1519kcal54g0g166.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl1800g6120kcal36g54g630g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14076g18222kcal389g281g1727.2g78.6g
Valittu annoskoko7038g9111kcal194.5g140.5g863.6g39.3g
Annoskoko puolitettuna3519g4556kcal97.3g70.3g431.8g19.7g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412