Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%225g477kcal40.5g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Salaatti, jäävuori tuore141g14kcal1.5g1.1g0.3g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Kurkku 84g9kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Feta Patros 200 g56g134kcal9g0.4g10.7g0g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Kermaviili Ingman 10%56g68kcal1.7g2.5g5.6g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g1493kcal108.8g22.2g91.2g8.6g
Valittu annoskoko704g746kcal54.4g11.1g45.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna352g373kcal27.2g5.6g22.8g2.2g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271