Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 324g2864kcal0g0g323.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 240g168kcal3g27.1g3g9.3g
Mustapippuri 78g219kcal8.5g30g2.6g20.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 6398g8223kcal1327.5g0g319.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g22948kcal2678g114.2g1298.8g60.2g
Valittu annoskoko7040g11474kcal1339g57.1g649.4g30.1g
Annoskoko puolitettuna3520g5737kcal669.5g28.6g324.7g15.1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200