Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2403g507kcal28.8g81.7g4.8g50.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g801g224kcal4.8g47.7g1.6g20g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2659kcal304.3g0g160.2g0g
Sipuli kuivattu 200g545kcal21g70.3g3.2g70.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g7939kcal722.8g409.8g340g282.6g
Valittu annoskoko7040g3970kcal361.4g204.9g170g141.3g
Annoskoko puolitettuna3520g1985kcal180.7g102.5g85g70.7g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987