Punajuurisipsit

Punajuuri höylätään lastuiksi.

Kulhossa sekoitetaan öljy + haluamasi mausteet ja punajuuriviipaleet nakataan öljyseoksen sekaan + hämmennetään niin, että seosta on tarttunut joka punajuuriviipaleeseen.

Pellille leivinpaperin päälle, niin että eivät osu toisiinsa ja uuniin n. 175 astetta ja 1/2h - 1h riippuen punajuurilastujen paksuudesta...

Kannattaa tarkkailla, etteivät pala :) . Punajuurten reunat alkavat käpristyä, kun valmiita.

Annetaan levähtää pellillä uunista oton jälkeen, niin kuivuvat vielä lisää...

Ripottelin lopuksi pinnalle merisuolaa myllystä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5097g1956kcal51g351.7g10.2g127.4g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1911g15673kcal0g0g1911.3g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g35258kcal102g703.4g3843g254.8g
Valittu annoskoko7040g17629kcal51g351.7g1921.5g127.4g
Annoskoko puolitettuna3520g8815kcal25.5g175.9g960.8g63.7g
Arvot/100g100g250kcal0.7g5g27.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380406