Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto1200g4080kcal240g0g348g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Parsakaali brokkoli 4000g1402kcal184.8g78g12g100g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)160g432kcal19.2g20.8g30.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g800g2544kcal18.4g24g264g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g17574kcal957.4g348.4g1313g230.6g
Valittu annoskoko7040g8787kcal478.7g174.2g656.5g115.3g
Annoskoko puolitettuna3520g4394kcal239.4g87.1g328.3g57.7g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036