Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3840g8737kcal729.6g0g652.8g0g
Hapukoor (Tere)640g762kcal18.6g28.2g64g0g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g384g115kcal3.8g15.4g1.2g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g384g1306kcal69.1g0g111.4g0g
Sipuli (kuorittu)768g207kcal10g36.9g1.5g13.1g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl192g1728kcal0g0g192g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g27996kcal1858.4g207g2191.8g31.6g
Valittu annoskoko7040g13998kcal929.2g103.5g1095.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna3520g6999kcal464.6g51.8g548g7.9g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014