Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 3333g10911kcal274.9g2146.2g66.7g253.3g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Vesi3333g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g325g1170kcal42.2g227.4g6.8g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g24161kcal634.2g4747.2g147g530.6g
Valittu annoskoko7040g12081kcal317.1g2373.6g73.5g265.3g
Annoskoko puolitettuna3520g6040kcal158.6g1186.8g36.8g132.7g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425