Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 300g586kcal56.1g0g40.5g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g125g44kcal3g5.9g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%100g80kcal3.2g6g5g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g1665kcal128.6g37.8g110g1.8g
Valittu annoskoko705g833kcal64.3g18.9g55g0.9g
Annoskoko puolitettuna353g416kcal32.2g9.5g27.5g0.5g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329