Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli kuivattu 2.8g7.7kcal0.3g1g0g1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g4.7g7.2kcal0.3g1.4g0.1g0g
Mustapippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaton 125g123kcal3.8g24.9g0.4g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g125g213kcal3.1g7.5g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g1177kcal64.2g72.2g67g5.6g
Valittu annoskoko705g588kcal32.1g36.1g33.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna353g294kcal16.1g18.1g16.8g1.4g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659