Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen175g244kcal33.3g0g12.3g0g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)171g68kcal2.9g14g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%88g149kcal6g1.2g13.1g1.8g
Tomaatti, tuore88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g1046kcal87.8g51.8g52.4g12.2g
Valittu annoskoko705g523kcal43.9g25.9g26.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna353g262kcal22g13g13.1g3.1g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475