Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g4214g14750kcal547.9g2950g63.2g0g
Vesi2408g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g193g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 241g2130kcal0g0g240.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g33760kcal1095.8g5900g608g0g
Valittu annoskoko7056g16880kcal547.9g2950g304g0g
Annoskoko puolitettuna3528g8440kcal274g1475g152g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781