Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g4389g11500kcal763.8g0g877.9g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g384g1152kcal13.4g17.3g115.2g0g
Sipuli (kuorittu)604g163kcal7.8g29g1.2g10.3g
Valkosipuli 88g95kcal6.9g14.3g0.5g1.8g
Korppujauho 220g804kcal23g164.4g2.3g11.6g
Vesi1097g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 274g2426kcal0g0g274.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g32281kcal1629.8g450g2542.8g47.4g
Valittu annoskoko7056g16140kcal814.9g225g1271.4g23.7g
Annoskoko puolitettuna3528g8070kcal407.5g112.5g635.7g11.9g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807