Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1486g1131kcal27.9g230.3g3g14.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g669g187kcal4g39.8g1.3g16.7g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g156kcal9.5g27.1g0.4g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu1351g1945kcal216.1g33.8g105.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g30g72kcal1.6g12.6g1.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)30g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g7886kcal531.8g764g282.8g71g
Valittu annoskoko7056g3943kcal265.9g382g141.4g35.5g
Annoskoko puolitettuna3528g1972kcal133g191g70.7g17.8g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774