Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1316g1318kcal33.4g5g126g23.5g
Pekoni, paistettu 957g4927kcal157.3g0g485g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti598g1674kcal20.3g33.5g161.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl1196g4066kcal23.9g35.9g418.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g179g135kcal13.5g17g0.9g0g
Oliiviöljy 239g2115kcal0g0g239.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g179g1310kcal1.8g1.8g143.5g0g
Kasvisliemi laimennettu 1196g111kcal3.5g4.9g8.6g0.6g
Lihaliemi laimennettu 1196g226kcal0g35.9g7.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g31763kcal507.4g268g3181g48.6g
Valittu annoskoko7056g15882kcal253.7g134g1590.5g24.3g
Annoskoko puolitettuna3528g7941kcal126.9g67g795.3g12.2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804