Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g35g91kcal4.2g3.9g6.7g0.1g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g701g420kcal6.3g36.4g28g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 3504g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss701g869kcal21g179.4g5.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g631g177kcal6.9g30.3g2.5g18.9g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g1051g1261kcal189.2g17.9g47.3g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g385g270kcal7.7g34.7g11.6g0g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g7044kcal470.6g605.2g301.4g42.2g
Valittu annoskoko7056g3522kcal235.3g302.6g150.7g21.1g
Annoskoko puolitettuna3528g1761kcal117.7g151.3g75.4g10.6g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674