Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään1199g2373kcal207.4g0g184.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2877g1726kcal43.2g374g2.9g25.9g
Vesi1598g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl799g240kcal36.8g15.2g2.4g12.8g
Kesäkurpitsa320g54kcal1.3g8g1.9g2.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Rypsiöljy 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g10971kcal580.6g806g623.8g85.8g
Valittu annoskoko7056g5486kcal290.3g403g311.9g42.9g
Annoskoko puolitettuna3528g2743kcal145.2g201.5g156g21.5g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382