Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 260g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1412g565kcal22.6g43g31.2g16.8g
Valittu annoskoko706g283kcal11.3g21.5g15.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna353g141kcal5.7g10.8g7.8g4.2g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255