Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 449g994kcal78.6g0g76.3g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g111g23kcal0.7g4.2g0.3g1.6g
Paprika, punainen33g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipulirouhe Eldorado11g64kcal0.8g3.9g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1413g2468kcal186g22.2g183g5g
Valittu annoskoko707g1234kcal93g11.1g91.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna353g617kcal46.5g5.6g45.8g1.3g
Arvot/100g100g175kcal13.2g1.6g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983