Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Sipuli 2000g605kcal25g96g4g34g
Vesi, vesijohtovesi 2600g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1120kcal76g0.1g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14120g5650kcal226g430.2g312g168g
Valittu annoskoko7060g2825kcal113g215.1g156g84g
Annoskoko puolitettuna3530g1413kcal56.5g107.6g78g42g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255