Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3330g833kcal43.3g139.9g6.7g0g
Tomaatti 2398g546kcal13.4g82.7g7.2g33.6g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)666g400kcal6.7g30g26.6g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g666g1272kcal159.8g13.3g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14120g6100kcal446.4g531.8g214.2g67.2g
Valittu annoskoko7060g3050kcal223.2g265.9g107.1g33.6g
Annoskoko puolitettuna3530g1525kcal111.6g133g53.6g16.8g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545