Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka169g591kcal22g114.9g0.7g6.4g
Ruisjauho Pirkka50g153kcal4.9g30.5g1g7.5g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)125g38kcal1.3g5g0.5g0.3g
Kebablastu 300g, pouttu94g235kcal14.1g4.7g17.8g0.9g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g88g53kcal0.4g13.1g0.1g1.2g
Pizzajuusto, valio47g160kcal11.7g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1415g2566kcal108.8g336.4g77.2g32.6g
Valittu annoskoko708g1283kcal54.4g168.2g38.6g16.3g
Annoskoko puolitettuna354g642kcal27.2g84.1g19.3g8.2g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029