Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1279g2910kcal243g0g217.4g0g
Porkkanaraaste 200g1172g317kcal7g62.1g2.3g29.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g71g476kcal0.4g0.4g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)355g96kcal4.6g17.1g0.7g6g
Kananmuna kuorineen punnittu782g985kcal86g2.3g70.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)888g755kcal8.9g31.1g62.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g497g1940kcal144.2g9.9g144.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 577g1981kcal58.8g404.1g6.9g20.2g
Tomaattimurska 1421g418kcal8g75.3g2.8g27g
Valkosipuli 28g31kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14144g19816kcal1126.2g1213.8g1119.2g166.2g
Valittu annoskoko7072g9908kcal563.1g606.9g559.6g83.1g
Annoskoko puolitettuna3536g4954kcal281.6g303.5g279.8g41.6g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260