Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g1802g759kcal0g169.4g1.8g45.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala66g185kcal13.2g3.3g13.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4205g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 801g1774kcal140.2g0g136.2g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14148g5556kcal311.8g364.6g303.2g97g
Valittu annoskoko7074g2778kcal155.9g182.3g151.6g48.5g
Annoskoko puolitettuna3537g1389kcal78g91.2g75.8g24.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511