Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g220g439kcal43.9g0g28.5g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)6.8g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g110g75kcal1.8g16.4g0.1g0g
Suolapähkinä 3g18kcal0.7g0.3g1.5g0.2g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow357g143kcal7.5g24.3g1.4g10.7g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1553kcal109.4g83.4g84.6g21.8g
Valittu annoskoko708g777kcal54.7g41.7g42.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna354g388kcal27.4g20.9g21.2g5.5g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722