Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g301g419kcal57.2g0g21.1g0g
Korppujauho 38g138kcal4g28.2g0.4g2g
Vesi, vesijohtovesi 151g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)94g33kcal2.3g4.4g0.5g2.4g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1441kcal148.8g69.6g61.2g10.2g
Valittu annoskoko708g720kcal74.4g34.8g30.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna354g360kcal37.2g17.4g15.3g2.6g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628