Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g603g199kcal3.6g33.7g1.2g15.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)54g342kcal0g0g38g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 48g159kcal0.2g38.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1399kcal7.6g145.2g78.4g30.2g
Valittu annoskoko708g700kcal3.8g72.6g39.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna354g350kcal1.9g36.3g19.6g7.6g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498