Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 87g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 23g5.3kcal0.4g0.6g0g0.5g
Bataatti, kuorittu 87g71kcal1.4g14.7g0g2.6g
Lanttu 87g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Chili, vihreä, tuore 8.7g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 23g40kcal1.8g0.5g3.5g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1417g406kcal12.6g56g11.2g15.4g
Valittu annoskoko709g203kcal6.3g28g5.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna354g102kcal3.2g14g2.8g3.9g
Arvot/100g100g29kcal0.9g4g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855