Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl45g153kcal6.3g25.2g3g4.9g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Maitojauhe rasvaton 9g33kcal3g5g0.1g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)105g199kcal26.2g0g10.5g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g26g26kcal1g5.2g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa75g225kcal17.2g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1417g2555kcal144.8g192g131.2g20.6g
Valittu annoskoko709g1277kcal72.4g96g65.6g10.3g
Annoskoko puolitettuna354g639kcal36.2g48g32.8g5.2g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.5g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253