Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3603g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g45g177kcal1.4g9g15.3g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g60g150kcal6.6g1.8g13.2g0.9g
Chilikastike original, Felix90g79kcal1.5g13.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Peruna, vanha, kuorittu 901g686kcal16.9g139.6g1.8g9g
Paprika punainen 390g114kcal3.7g17.6g1.6g7.4g
Persilja 90g25kcal1.2g1g0.2g7.2g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Chili mausteseos, Old El Paso9g25kcal0.7g4.4g0.5g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g961g2114kcal115.3g25g172.9g1.9g
Makaroni, keitetty, suolaton 300g295kcal9.2g59.8g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g7849kcal333g621.4g422.2g105.2g
Valittu annoskoko7080g3924kcal166.5g310.7g211.1g52.6g
Annoskoko puolitettuna3540g1962kcal83.3g155.4g105.6g26.3g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030