Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g3996g6792kcal759.1g0g399.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g30g103kcal3g22.8g0.7g0g
Katkarapu 1998g1367kcal288.5g0g22g0g
Pekoni, paistettu 999g5144kcal164.2g0g506.3g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Chili mausteseos, Old El Paso30g84kcal2.4g14.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g27138kcal2440.2g94.8g1863.2g16.6g
Valittu annoskoko7080g13569kcal1220.1g47.4g931.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna3540g6785kcal610.1g23.7g465.8g4.2g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313